Nieuw activiteitenprogramma Bibliotheek Drachten bekend

Roel Oostra

PAKEPRAAT.trompetter

PAKEPRAAT.smartphone

PAKEPRAAT.start

Hommo Hof

MANNEN ZING MEE

Loch Ness

Nieuw activiteitenprogramma Bibliotheek Drachten bekend

Van januari t/m juni 2020 organiseert Bibliotheek Drachten tal van interessante workshops, cursussen, lezingen, cafés en voorstellingen. Het nieuwe activiteitenprogramma van Bibliotheek Drachten staat nu op de website www.bibliotheekdrachten.nl. In het weekend van 18 januari kunnen 22.000 huishoudens in Smallingerland de nieuw brochure op de mat verwachten.

Programma

Naast lezingen van bekende namen als Geert Mak en Özcan Akyol, kun je komend seizoen veel leren in de bieb. Zoals veilig internetten, computeren en werken met de DigiD, maar óók koffiezetten als een barista én sieraden maken met een 3D-printer.

Ook voor kinderen is er een ruim aanbod aan workshops en voorstellingen. Zo kunnen kinderen in het FabLab leren vliegen met een drone en leren programmeren met CoderDojo. Ook wordt er elke zondagmiddag voorgelezen voor peuters en kleuters.

Kaartverkoop

De kaartverkoop van alle activiteiten is inmiddels gestart. Kaarten kunnen gekocht worden via de website www.bibliotheekdrachten.nl én bij de klantenservice in de bibliotheek aan het Museumplein te Drachten.

 

 

Posted in