Lenteconcert door docenten en master-studenten van het Prins Claus Conservatorium in St. Hippolytuskerk Olterterp.

Roel Oostra

Pakepraat.Kunstje

Pakepraat.Kunst

Hommo Hof

MANNEN ZING MEE

Loch Ness

Lenteconcert door docenten en master-studenten van het Prins Claus Conservatorium in St. Hippolytuskerk Olterterp.

Het Lenteconcert is UITGESTELD i.v.m. de corona-crisis. Het zou op zaterdagmiddag 18 april 2020 om 16:00 uur beginnen in de St. Hippolytuskerk in Olterterp (vlakbij Beetsterzwaag) door docenten met hun master-studenten van het Prins Claus Conservatorium. De nieuwe datum is zaterdag 21 november 2020.

Lenteconcert in de St. Hippolytuskerk in Olterterp (vlakbij Beetsterzwaag) door docenten met hun master-studenten van het Prins Claus Conservatorium.

Deze professionele musici, die doceren en studeren aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen voor hun Master of Music, spelen klassieke kamermuziek.

Het Prins Claus Conservatorium van de Hanzehogeschool Groningen is zeer verbonden met de samenleving in het noorden van Nederland en heeft tegelijkertijd internationale uitstraling en niveau. Hun missie is het opleiden van inspirerende musici die het verschil maken in onze samenleving. In de opleiding hoort het geven van concerten, waar wij hen graag de gelegenheid voor geven in dit sfeervolle historische kerkje in bossen van Olterterp gelegen.

En Hotel-Restaurant “Het Witte Huis”, dat vlakbij het kerkje is, biedt deze avond een drie gangen “Concert-menu” aan voor € 32,50. Reserveren rechtstreeks bij het restaurant (Tel 0512 382 222 ).

Dit concert wordt georganiseerd door Cultbee, in samenwerking met het Prins Claus Conservatorium, met dank aan vrijwilligers, donateurs (Cultbee is een culturele ANBI), partners, subsidiegevers. Reserveren aanbevolen! Meer informatie: www.cultbee.nl en www.hanze.nl/nld/onderwijs/kunst/prins-claus-conservatorium

Datum: zaterdag 18 april 2020

Plaats: St. Hippolytuskerk, Achterwei 6, 9246 TL Olterterp

Ingang bospad tegenover Hotel-Restaurant “Het Witte Huis”, vlakbij Beetsterzwaag.

Parkeren: in het bos naast de kerk of op de parkeerplaats naast Hotel-Restaurant “Het Witte Huis”, Van Harinxmaweg 20, 9246 TL Olterterp

Aanvang: 16:00 uur; ontvangst vanaf 15:30 uur met koffie/thee. Het concert duurt een uurtje zonder pauze.

Entree-concert: € 11, – (incl 9% BTW) (t/m 18 jaar: gratis) per persoon. Kaartverkoop – genummerde kaarten: kaartnummer = stoelnummer. Bij: Da Drogisterij Ans, Hoofdstraat 36, 9244 CN Beetsterzwaag (vanaf 16 maart)

of per email: cultuur@cultbee.nl (plus 1,- portokosten)

of online bij Eventbrite (plus 0,43 extra boekingskosten): https://cultbee-lenteconcert-18april2020.eventbrite.nl

 

Posted in