Bibliotheek Drachten tijdelijk gesloten

Roel Oostra

Pakepraat.spelregels

PAKEPRAAT.gehoor

Pakepraat.schaduw

Hommo Hof

MANNEN ZING MEE

Loch Ness

Bibliotheek Drachten tijdelijk gesloten

Vanaf maandag 16 maart zijn alle bibliotheken in Friesland gesloten, waaronder Bibliotheek Drachten. De Friese bibliotheken geven hiermee gehoor aan de extra maatregelen vanuit de overheid om het coronavirus te beteugelen. Voorlopig zijn de bibliotheken tot en met 6 april dicht.

Activiteiten geannuleerd

Dat betekent dat alle geplande activiteiten in die periode uitgesteld of geannuleerd worden. Hieronder vallen ook de spreekuren. Bibliotheek Drachten neemt deze week persoonlijk contact op met de personen die een kaartje hadden gekocht of een plek hadden gereserveerd.

Lenen

Gedurende de sluiting hoeven geleende materialen niet terug gebracht te worden. De maximale inleverdatum voor uitgeleende materialen is verplaatst naar 1 mei 2020.  Zodra de bibliotheek weer open is kunnen boeken terug gebracht worden. Eventueel is er een mogelijkheid om de boeken in de inleverbus aan de zijkant van de bibliotheek in te leveren, maar dit hoeft niet. Bibliotheek Drachten is een boetevrije bibliotheek.

Voor het lezen van e-books en het beluisteren van luisterboeken kunnen leden van de bibliotheek terecht bij de online Bibliotheek op www.onlinebibliotheek.nl. Ook voor niet-leden zijn er extra luisterboeken beschikbaar in de LuisterBieb-app.

Contact

Bibliotheek Drachten is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 12.00 uur op telefoonnummer 0512 512680. Kijk op www.bibliotheekdrachten.nl of de social media kanalen voor de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen omtrent de sluiting van de bibliotheek.

Posted in